• fr
 • nl
 • In 2022 trok de eerste editie van de vakbeurs TRANSPRO maar liefst 3.000 bezoekers. Het evenement, georganiseerd door UPTR en PayCover, werd al snel dé referentiebeurs voor ondernemers in de transport- en logistieke sector.

  Gezien het succes van het beursconcept, werd al snel beslist om van Waregem Expo de vaste – tweejaarlijkse – ontmoetingsplaats te maken voor de Belgische transport- en logistieke sector.

  Voor deze nieuwe editie is TRANSPRO opnieuw volledig volgeboekt met meer dan 80 exposanten en merken, waaronder de 8 historische vrachtwagenfabrikanten.

  Onderstaande ondernemingen zullen ook aanwezig zijn om de ondernemers uit de T&L-sector te ontmoeten:

  Volvo automobilia, Mercedes Ghistelinck, Iveco Maenhout, Man Zuid Vlaanderen, Scania Belgium, Daf Turbotrucks Kortrijk, Renault Trucks Ampe, Ford Eeckhout-Cardoen, Groep Duran, Schmitz Cargobull, TheTruckCompany – Kässbohrer, Alumac – CTTS, Delto-Pull, Mitsubishi Heavy Industries – Thermal Transport Europe (MTTE), Eurotracs, ZF Transics, Trimble, Dash-Doc, Suivo, Tas-Tms, Traxgo, TLCC, Qargo TMS, Stream Software, Open Ict – Orditool, Rauwers controle, Linqo, Phelect, B2PWeb, Total Energies, Powerland – Vandotec, TSG Solutions, Randstad, TL Hub, PayCover, Monizze, Talent Lab, Digital Payroll Services, FSTL,Qlean Air, Martins Industrie, Stecodiag, Rycobel, Jost truck & trailer products, DKV, Axxès, Eurotoll – Lumesia, LogPay, Q Team, Profile Tyrecenter De Brabandere, Texaco Dejap Brandstoffen, Total Energies, Gas.be, M-Tanks, Madic Benelux, DDD Technics, d-flexx, D’Hondt Insurance, Q&O Insurance, JVB Verzekeringen, Mercurius Insurance Brokers, TVM, Atrium opleidingen, Autorijschool Lust, VAB, PTTC, Vlaamse Stichting Verkeerskunde, Brigade Electronics, Be-Mark, Tersana, PFM Solutions, Top Concept, Van Damme, Tec concept, Nerta, Karcher, ITL Attorneys, UPTR, Flows, Transporama – Trans Aktueel.

  Voor transporteurs en hun leveranciers is TRANSPRO zonder twijfel de meest gemoedelijke en ontspannen netwerkbijeenkomst van het jaar.

  Een open bar en foodtrucks zorgen voor een feestelijke sfeer voor zowel bezoekers als exposanten, en dat gedurende twee professionele namiddagen.

  De beurs TRANSPRO zal de deuren openen voor het publiek op woensdag 29 mei vanaf 15u en donderdag 30 mei vanaf 14u. Om ervoor te zorgen dat iedere ondernemer de beurs kan bezoeken, sluit TRANSPRO pas om 22u.

  Tijdens de twee beursdagen zullen er ook verschillende informatieve seminaries georganiseerd worden.

  Voorafgaande inschrijving is verplicht.

  Alle praktische informatie over TRANSPRO, inclusief details over de 2500 beschikbare parkeerplaatsen, vindt u op de website: https://transpro.com/

  TRANSPRO is een gezamenlijk initiatief van de federatie UPTR en het sociaal secretariaat PayCover, in samenwerking met Waregem Expo, Fairs & Events.

  Samen vertegenwoordigen PayCover en UPTR meer dan 3000 ondernemers, leden of werkgevers in de transport- en logistieke sector.

  Over UPTR

  Als erkende nationale beroepsfederatie, verdedigt UPTR sinds 1937 de economische belangen van de transport- en logistieke sector in België. De beroepsorganisatie vertegenwoordigt op een constructieve manier zelfstandigen en ondernemingen in lobbydossiers over economische, fiscale, sociale en milieugerelateerde onderwerpen. UPTR is het centraal aanspreekpunt voor maar liefst 2.300 ondernemingen uit de transport- en logistieke sector, zowel in Vlaanderen als Brussel en Wallonië. De nationale beroepsfederatie informeert haar leden op transparante wijze over de ontwikkelingen in de sector via een eigen tijdschrift en news flashes. Bovendien biedt UPTR haar leden een heel amalgaan aan diensten aan, zoals juridisch advies, de invordering van beroepsdieselaccijnzen en BTW, de levering van CMR-vrachtbrieven en badges en betaalkaarten voor tolwegen.

  Over PayCover

  PayCover is het gespecialiseerde sociaal secretariaat van de Transport & Logistieke sector.

  Met gespecialiseerde software voor automatische gegevensoverdracht (tachograaf, GPS, enz.) vereenvoudigt PayCover de verwerking van de lonen en wedden van meer dan 1.000 vervoerders en logistieke spelers en biedt zij een dienstverlening, aangepast aan de complexiteit van de reglementering eigen aan de sector, aan te bieden. Op heden verwerkt PayCover reeds meer dan 15.000 loonfiches van ondernemingen actief in de paritaire comités 140.03 en 226. Dit maakt van PayCover de onbetwiste leider in dit specifieke marktsegment.