• fr
 • nl
 • 25.08.2021

  Gent, 25 augustus 2021 – PayCover, het sociaal secretariaat met voornamelijk klanten uit de logistieke en transportsector, strijkt neer in Gent. Zo kunnen ze hun klanten nog beter servicen vanuit een regionaal kantoor. De organisatie, die mikt op een jaarlijkse groei met dubbele cijfers, wil in de komende vijf jaar Belgisch marktleider worden als sociaal secretariaat voor de transport- en logistieke sector. Om aan de sterk stijgende vraag naar haar diensten te voldoen, voorziet de organisatie om de komende jaren nog meer regionale kantoren te openen, verspreid over België.

  Het sociaal secretariaat PayCover, dat werd opgericht in de schoot van de beroepsvereniging voor de transport- en logistieke sector UPTR, is actief voor verschillende grote spelers zoals Transport Michiels, Ninatrans, Xwift, Transmet, Vuylsteke en Transport Capelle. Na al aanwezig te zijn in Kortrijk en Hannut, opent de organisatie nu ook een kantoor in Gent, in een nieuw bedrijvencentrum in de Dublinstraat 35 in de Muide.

  Sinds de start van PayCover in 2009 groeien we jaarlijks gemiddeld met meer dan 10 procent. Deze groei willen we ook de komende jaren verderzetten en zelfs versnellen. Daarbij kan een kantoornetwerk ons helpen. We merken dat onze klanten nood hebben aan fysieke locaties waar ze langs kunnen komen voor advies en bijstand over hun personeelsbeleid en HRM-administratie,” aldus Bruno Velghe, bestuurder bij PayCover.

  Momenteel fungeert PayCover als sociaal secretariaat voor meer dan 1.000 werkgevers, van wie 85 procent actief is in de transport- en logistieke sector.De organisatie telt vandaag 25 werknemers. In het nieuwe kantoor zijn op dit moment 4 werknemers aan de slag. Later dit jaar zal dit aantal worden opgetrokken naar 10 mensen.

  Paycover zette de afgelopen jaren sterk in op de automatisering van de payroll en is tot op vandaag het enige erkend sociaal secretariaat dat een digitaal prestatieblad mag afleveren aan werknemers.

  Download dit persbericht in PDF